Mad & Måltider

I den gode smags tjeneste


Mad & Måltider arbejder for at gøre hverdagens måltider til stjernestunder for de borgere i Odense, der får mad fra Byens Køkken. Vi hjælper dem med at sprede madglæden og de gode oplevelser.

{

Vi har gennem de sidste 3 år arbejdet sammen med KreativGrafisk. Tre ord, der kendetegner vores samarbejde: Uhøjtideligt, ligeværdigt og fleksibelt. Resultatet har været materialer, der i deres form og indhold har kant, er lækkert og lidt provokerende.

Gitte Breum, Chef for Mad og Måltider

I den den gode smags tjeneste

Man skal prøve noget nyt, et måltid skal være en oplevelse også hvis man er ældre i Odense Kommune. Mad & Måltider har dokumenteret deres store arbejde med at sætte fokus på måltidet. Vi hjalp til med design og opsætningen af den flotte bog.

Mad skal laves fra bunden af

Byens Køkken, en del af Mad & Måltider, leverer mad til Odense Kommunes ældre medborgere. Maden er indbydende og bliver leveret til døren. Her en folder vi har lavet i samarbejde med Byens Køkken, der skal hjælpe med at sælge budskabet.

Branding i bybilledet

Ud over at have taget os kærligt af logoudvikling for Mad og Måltider og underafdelingerne, har vi selvfølgelig også stået for branding. Fx ved udsmykning af leveringsbilerne og en flot madtrailer.

Det har vi lavet for Mad og Måtider

LOGO  ·  GRAFISK IDENTITET   ·  UDSMYKNING AF BILER OG SHOWROOM  ·  SKILTNING  ·  BOGPRODUKTION  ·  BRÆTSPIL  ·  EMBALLAGE  ·  EXPLAINERVIDEO  ·  FOODTRAILER UDSMYKNING  ·  OUTDOOR MEDIER  ·  FOTO