Jørn Thomsen Elbo

Hårdt arbejde – og et glimt i øjet


Trykkeriet Jørn Thomsen Elbo bevæger sig ud på det internationale marked og har brug for at vise, at virksomheden kan mere end at sætte farver på papir. Vi har skabt en ny, moderne identitet med fokus på virksomhedens værdier og nøglemedarbejdere.

Hjemmeside

Med 35 års erfaring i printbranchen er det naturligt at en virksomhed som Jørn Thomsen Elbo har styr på kvalitet og fokus på en bæredygtig produktion. Vi har hjulpet til med at kommunikere deres vigtige budskab ud på jto.dk.

Du kan se hjemmesiden på jto.dk

Profilfolder

For at forstå en printvirksomhed må man have den taktile sans med. Derfor er det vigtigt at lave et produkt der viser hvad der kan lade sig gøre på print/tryk. Her er Jørn Thomsen Elbos egen folder som vi har udviklet  med b.la partiel lak og overfladecoating.

Logo udvikling

Et godt og enkelt logo kan sige meget om en virksomhed. Her er en sigende følge-grafik, der leder tankerne hen på kerneproduktet, kombineret med et velrenommeret navnetræk. 

Det har vi lavet for Jørn Thomsen Elbo

LOGO DESIGN  ·  GRAFISK IDENTITET  ·  FOTOOPTAGELSER  ·  PROFILBROCHURER  ·  WEBSITE  ·  FORRETNINGSPAPIRER  ·  SKILTNING