Vi skaber nye løsninger sammen med dig

Studiebyen Odense

To gange hvert år starter et stort antal studerende på de videregående uddannelser i Odense. De skal selvfølgelig bydes velkommen, og føle at Odense nu er deres Hometown. Se kampagnen her.

Tech Data

Tech Data er en af verdens førende IT-distributører og top 500 virksomheder på verdensplan. Som IT-distributør forhandler Tech Data bl.a.  server og storage-løsninger fra Hewlett Packard Enterprise. I casen kan du se én af de videoer, som vi har produceret for Tech Data.

Tech Data

Tech Data er en af verdens førende IT-distributører, der bl.a. forhandler server og storage-løsninger fra Hewlett Packard Enterprise. Vi har hjulpet med at skabe kommunikationsløsninger målrettet danske IT-forhandlere og bl.a. produceret en række videoer for Tech Data. 

SUF

Den Sociale Udviklingsfonds værdier for arbejdet med mennesker med særlige behov er:
Rummelighed, nærhed, faglige og udvikling. Vi arbejder sammen med SUF om at få værdierne til at leve. Se hvad vi har lavet for SUF.

SDU

En grundlæggende nysgerrighed over for, hvordan verden hænger sammen. Det er et fælles træk for de studerende på Det Naturvidenskabelige Fakultet. Og en kilde til inspiration for os.

SDU

En grundlæggende nysgerrighed over for, hvordan verden hænger sammen. Det er et fælles træk for de studerende på Det Naturvidenskabelige Fakultet. Og en kilde til inspiration for os.

Odense Renovation

Odense Renovation har længe været i front i forhold affaldssortering og genanvendelse. Inden længe kommer næste step, bedre og nemmere affaldssortering til alle husstande i Odense Kommune. Vi hjælper til når kampagnen ruller ud i de næste år.

Spillemyndigheden

Spillemyndigheden er ansvarlig for at sikre et ordentligt og reguleret spilmarked i Danmark, hvor spillere er beskyttet mod unfair og ulovligt spil. Det er seriøst arbejde, men langt fra kedeligt. Vil du se eksempler på design og layout af en årsrapport kan du se mere her.

Spillemyndigheden

Spillemyndigheden er ansvarlig for at sikre et ordentligt og reguleret spilmarked i Danmark, hvor spillere er beskyttet mod unfair og ulovligt spil. Det er seriøst arbejde, men langt fra kedeligt. Vi har haft en fest med illustrationer og infografikker til Spillemyndighedens årsrapport.

Mad & Måltider

Mad & Måltider arbejder for at gøre hverdagens måltider til stjernestunder for de borgere i Odense, der får mad fra Byens Køkken. Vi hjælper dem med at sprede madglæden og de gode oplevelser.

NJ Gruppen

NJ Gruppen bygger bogstavelig talt på kvalitet til tiden. Værdier, som vi fuldt og helt kan identificere os med. Vi hjælper NJ Gruppen med alt fra website til annoncering. 

NJ Gruppen

NJ Gruppen bygger bogstavelig talt på kvalitet til tiden. Værdier, som vi fuldt og helt kan identificere os med.

Jørn Thomsen Elbo

Trykkeriet Jørn Thomsen Elbo bevæger sig ud på det internationale marked og har brug for at vise, at virksomheden kan mere end at sætte farver på papir. Vi har skabt en ny, moderne identitet med fokus på virksomhedens værdier og nøglemedarbejdere.

Kan vi gøre noget for dig?

Slå på tråden 66 12 38 00