Vi skaber nye løsninger med dig

Det har vi løst for andre

Odense Film Festival

Udover at stå for årets OFF identitet, hjalp vi i 2020, Odense Film Festival med at designe en helt ny streamingplatform, OFFstream. Her kan man gå på opdagelse i et hav af de kortfilm de har været med på festivalen gennem årene.

SUF Magasinet

Man skal ikke undervurdere det taktile – for hvem kan ikke lide, at bladre igennem et flot magasin? Sammen med Den Sociale Udviklingsfond (SUF) har vi gennem mange år udviklet på SUF Magasinet – fra Nyhedsbrev til en omfattende artikel-baseret publikation.

Europæisk CV

Vidste du at der faktisk findes et ganske gratis eu-redskab til jobsøgning?

Vi har hjulpet Styrelsen for Forskning og Uddannelse med at gøre opmærksom på siden europass.eu

Genbrug er guld

Gennem de sidste 2 år har alle husstande og boliger i Odense modtaget nye affaldsspande. Målet har været at få alle til at sortere deres affald meget mere. Vi hjalp Odense Renovation med identitet, husstandsomdelt sorteringguide, brandingkampagne og meget mere.

Special Minds

Vi er ikke alle ens, heldigvis. I Aarhus, Silkeborg, Aalborg og Kolding finder du Special Minds, som er en organisation der hjælper mennesker med autisme til at få et godt uddannelses- og arbejdsliv. Vi hjalp med en hjemmeside, redesign af deres profil og meget mere.

Kommunikation til B2B-segmentet

Tech Data er en af verdens førende IT-distributører, der bl.a. forhandler servere og storage-løsninger fra Hewlett Packard Enterprise. Vi har hjulpet med at skabe kommunikationsløsninger, målrettet danske IT-forhandlere og bl.a. produceret en række videoer for Tech Data.

Vil du have fat i os?

info@kreativgrafisk.dk