Film & animation

Fortæl jeres budskab med en levende fortælling

Video og animationer er opmærksomhedsskabende indhold, som kan bruges på sociale medier, til annoncering, hjemmesider og konferencer. På 30 sekunder eller få minutter kan video og animationsfilm få et budskab formidlet til en modtagergruppe. De visuelle og levende billeder kan være med til at inspirere os, holde os opdateret på nyeste forskning og tendenser eller muligheder.

Hvem er vi?

KreativGrafisk er et lille reklamebureau med en stor erfaring og kærlighed til det gode håndværk, kvalitet og kreativ strategisk kommunikation.

Vi er fleksible og agile – vi varetager alle opgaver med stor respekt og ansvarlighed over for vores kunder. Relationer er vigtige for os, og derfor sætter vi stor pris på en god og tæt relation med vores kunder.    

Vi har samarbejdet med gymnasier og uddannelsesinstitutioner i mange år og vi har derfor et godt kendskab til målgruppen.

Vi håndterer opgaver i alle størrelsesordener – fra små til store.

Gør jeres budskab visuelt og levende med video og animationsfilm

Video og animationsfilm er et visuelt redskab til at forklare komplekse problemstillinger på kort tid.

Billeder, bevægelse, lyd og tekst kan tilsammen skabe en effektiv og iøjnefaldende kommunikation, som kan fange målgruppen på en spændende og anderledes måde.

Levende billeder er et godt redskab til at formidle et budskab og til at sætte en stemning. 

Animationsfilm eller animerede ikoner er en anderledes og dynamisk måde at formidle et budskab på. Animationen kan visualisere en idé, som kan være temmelig abstrakt på fotos eller i en tekst. En animation kan fx være den helt rigtige vej til at målrette kommunikationen mod en defineret modtagergruppe. Vi producerer animationsfilm til præsentationer, websites og opslag på sociale medier og kan desuden hjælpe med at animere logo’er, ikoner til websites eller opslag på de sociale medier, så det visuelle udtryk bliver mere levende.

Animation

Der er mange virkemidler i animationsfilm, hvad enten der er tale om en simpel animation eller mere komplekse. Her er  nogle eksempler på animationer, som vi har lavet i forskellige sammenhænge.

Film

Her et eksempel på tre rekrutteringsfilm for kommende hf’ere, som vi producerede for Middelfart Gymnasium.

Kontakt os gerne

Har I lyst til at høre mere om, hvordan vi arbejder eller hvad vi kan gøre for jer?

Så kommer vi gerne til et uforpligtende møde, hvor vi kan tage en snak om jeres tanker og behov.

Christine Rohde portræt

Christine Rohde

Kommunikationschef
Mail: cr@kreativgrafisk.dk
Tlf. 8175 4787